Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Munkatársak

 

Turánszky Edina

 

pszichológus, mediátor

 

KépNémetországban a Kölni Egyetem pszichológia szakán végeztem, ahol mediációs képzésben is részesültem. Az Egyetem az elméleti képzés mellett nagy hangsúlyt fektet a gyakorlatra is. Mindhárom kötelező szakmai gyakorlatomat itthon végeztem, a Budapesti Fegyház és Börtön-ben, a SOTE Pszichiátriai Klinikán és az Alpha Consult Kft. pszichológiai laborjában, ami által különböző pszichológiai területeken próbálhatam ki magam. A gyakorlatvezetők mindhárom helyen kiváló minősítést adtak mind a munkatársakkal, mind a kliensekkel történő kapcsolattartás, foglalkozás és problémamegoldás területén.
Több pályaalkalmassági szakvéleményt készítettem pályaválasztás, illetve változtatás előtt állóknak.

 

Tanulmányaim során részletesen foglalkoztam az agresszió témájával, amely tárgykörben több előadást is tartottam. Specialitásom az iskolai agresszió megszüntetésére és megelőzésére kidolgozott intervencióprogram. 2007-ben részt vettem a FICE Igazságügyi mediáció és ifjúságvédelem című konferenciáján.
Diplomamunkám témája az "Alkohol a közlekedésben", amely 2007 októberében Drezdában a Német Közlekedéspszichológusok és Német Közlekedési Orvosok 3. Közös Szimpóziumán poszter formájában bemutatásra került.

Mediációs képesítésemet a Kisebbségi Mediációs Intézetben, akkreditált képzés keretében szereztem meg. Elsősorban családi, iskolai, interkulturális és személyes konfliktusok mediációjával foglalkozom.

 

 

Szűcs Attila

 

okleveles közgazda, mediátor

Kép 1977-ben diplomáztam a Közgazdaságtudományi Egyetem szervezői szakán. Első munkahelyemen vállalati revizorként dolgoztam, majd kereskedelmi vállalatoknál voltam pénzügyi vezető. 1989. után a sajtóban, majd később a szállodaszakmában ügyvezetőként tevékenykedtem. 2000-től a 2012-es bezárásáig a Budapesti Kamaraszínház gazdasági igazgatója voltam. Jelenleg a Játékszín társtulajdonosa és gazdasági igazgatója vagyok.

1998. óta működtetem többségi tulajdonú cégemet, amelynek egyik tevékenysége különböző típusú üzletviteli tanácsadás folytatása, amelyet a cégen belül személyesen végzek. Ebben a körben részt vettem a Miniszterelnöki Hivatal országos nonprofit előadássorozatában mint előadó és tanítottam az ELTE tanárképző Főiskolai Karán. Szerződéses kapcsolatban állok az EDUCATIO Kht-vel, az AGRYA Egyesülettel, az Esztergomi Várszínházzal és másokkal. 2008. márciusától a Kft-nek szerződéssel foglalkoztatott, mediátor képzettségű pszichológus munkatársa van.
A 2000-ben létrehozott Ferencvárosi Európai Integrációs és Vállalkozásfejlesztési Egyesület keretében, mint elnökségi tag és az Egyesület titkára az Önkormányzat és a kerületi vállalkozók közötti kapcsolatok szervezésével, többek között mediációval is foglalkozom.

A gazdasági és művészeti mediációval történő intenzív foglalkozást ezen új kihívás iránti igény, a színházi tevékenységből adódó speciális szabadidő és a szakmai életútból adódó rendkívül széles körű ismeretség és gyakorlat indokolja.

 

A mappában található képek előnézete Végzettséget igazoló oklevelek

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.