Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Pályaorientációs, és pályaalkalmassági tanácsadás

2008.04.19

Pályaorientációs, pályaalkalmassági tanácsadás

 

Kép Sokszor egy új állás, egy új pozíció, vagy a pályaválasztás előtt állva felmerül a kérdés, hogy alkalmasak vagyunk-e az adott pályára, készen állunk-e a munkakör szellemi, fizikai és pszichés kihívásaira? Kép  Megfelel a választott pálya Kép  hosszú távú céljainknak, vagy csak egy hirtelen fellángolásról, egy trendi szakma Kép  iránti múló rajongásról van szó? Ennek eldöntéséhez célszerű pszichológus segítségét igénybe venni. Mint ahogy abban az esetben is, ha nem tudjuk, milyen pályát válasszunk, Kép  hogy a képességeink alapján melyik szakma Kép  lenne a legmegfelelőbb számunkra.

 

 

 

A tesztcsomag a Székesfehérvári Regionális Képző Központtal való együtműködés keretében került kifejlesztésre. Személyiségtesztet, koncentrációtesztet, érdeklődésvizsgálatot és projektív tesztet tartalmaz, amelyek segítségével a pályaorientáció és az -alkalmasság tekintetében részletes szakvéleményt készítünk. A pályaorientációs vizsgálatot 2008. november-decemberben Székesfehérváron 300 fő 7, 10, 11 és 12. osztályos diákkal végeztük el.

 

Egy foglalkozásérdeklődési gyorsteszt található a Tesztek menüpontban. Ez azonban csak tájékoztató jellegű, a pályaorientációs tanácsadást nem helyettesíti.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.