Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

"Találd meg önmagad!"

 

Személyiségfejlesztési és megjelenési tanácsadás, együttműködésben Kecskeméthy Zsuzsanna ruhatervező iparművésszel.

 

A több alkalomból álló önismereti tréning elsősorban nőknek szól. Nőként Kép több területen kell helytállnunk, és ehhez csak egy test, egy személyiség áll rendelkezésünkre. Van, hogy olyan szerepbe kell nap mint nap bújnunk, amelyet nem érzünk a magunkénak. Ilyen egy új munkahely, egy új beosztás, amellyel a legtöbb esetben új életforma, új megjelenési elvárások is együttjárnak.

 

Ha gyorsan kell a megjelenésünkön változtatni, akkor azt gyakran idegennek érezzük. Ha nem érezzük jól magunkat a bőrünkben, akkor a teljesítményünk sem lesz az igazi. Kép   A kiegyensúlyozott élethez a külső és a belső összhangja a legfontosabb. A különböző énösszetevők (pl. szubjektív, ideális, elvárt én - C. Rogers) közötti diszharmónia is mélyíti a külső és a belső közötti konfliktust.

 Kép

Egy egyszeri stílustanácsadás, amelyen szakemberek választják ki helyettünk a színeket, formákat, fazonokat, nem hozhat tartós eredményt. A változást magunkban kell létrehozni úgy, hogy az a személyiségünknek is megfeleljen.

 

A tréning két összefonódó részből áll. Az első részben a résztvevők Turánszky Edina, pszichológus segítségével megismerik énösszetevőiket, azok esetleges diszharmóniáját, és azt, hogy hogyan lehet azokat összhangba hozni. Ennek megértése elengedhetetlen ahhoz, hogy sikerrel járjunk az egyéni stílusunk megtalálásában. A második rész a gyakorlaté Kecskeméthy Zsuzsanna, ruhatervező iparművész vezetésével.

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.